Wat staat er op de agenda?

AANBOD

EENDAGS-KOORTJES IN HET NAJAAR

Komend najaar organiseren we 3 'Eendags-koortjes'. Dit zijn samenzang workshops van een dagdeel. Het doel is om lekker samen te zingen! We zingen in, doen wat stem-oefeningen en gaan daarna met een leuke popsong aan de slag. Afhankelijk van het niveau van de groep wordt er meerstemmig gezongen. Het plezier van het zingen staat uiteraard voorop!

Voor wie:

De 'Eendags-koortjes' zijn toegankelijk voor iedereen vanaf 18 jaar die houdt van muziek en zingen. Zangervaring is niet vereist en je hoeft geen noten te kunnen lezen.

Waar en wanneer:

Zaterdag 12 oktober 14.00-17.00 uur in Veenendaal, locatie t.b.a

Zondag 27 oktober 14.00-17.00 uur in Amsterdam, locatie t.b.a

Zondag 10 november  14.00-17.00 uur in Utrecht, locatie t.b.a

Kosten:

€35,00 p.p. per workshop*

Tell A Friend Actie! Neem een zang-buddy mee en betaal samen maar €60 ipv €70! 

* prijzen zijn inclusief BTW en oefenmateriaal

WORKSHOPS

Heb jij altijd al gedacht dat er verborgen zangtalent zit in je vriendengroep of familie? Of wil je een spetterende activiteit organiseren op een vrijgezellenfeest of ander dagje uit? Dan ben je bij koortje.nl aan het juiste adres.

Boek een ééndagskoortje en we organiseren het perfecte moment om jezelf zingend uit te dagen in een zelf samengestelde groep. Je kunt je ook opgeven voor een door ons georganiseerde workshop.

Zangervaring is niet nodig, alle niveaus zijn welkom. Locatie is in overleg en het koortje wordt geleid door een enthousiaste, ervaren docent. Neem voor meer informatie contact met ons op en we helpen je graag verder.

Hou onze site en social media in de gaten voor de actuele data van onze workshops.