Wat we doen bij

KOORTJE.NLKoortje.nl biedt korte pop/soul koorprojecten aan voor iedereen die graag eens in een koor zou willen zingen.

In zes repetities werken we toe naar een knallende show van 45 minuten met liveband. Het repertoire is een mix van heerlijke pop-en soulhits van toen en nu. Van The Beatles tot Beyoncé en van ABBA tot Ariana Grande! 

De repetities zijn wekelijks op een vast tijdstip en worden geleid door één van onze gepassioneerde koorleiders die zelf ook regelmatig op het podium staan.

Zangervaring is niet vereist en je hoeft geen noten te kunnen lezen. Iedereen die meedoet krijgt toegang tot alle oefentracks, zodat je je partij thuis makkelijk kunt instuderen.

Op de dag van het optreden is er vooraf een generale repetitie waarbij het hele programma wordt doorgenomen met de band. En dan is het 's avonds knallen!

OVER ONS

Koortje.nl is opgericht door zangeressen en vocal coaches Irene Hartkamp en Jessica Manuputty. Ze leerden elkaar kennen op het Utrechts Conservatorium waar ze beiden zang studeerden aan de jazz- en popafdeling. Al tijdens hun studie waren ze druk met het zingen in allerlei projecten en bands en dit werd na hun afstuderen voortgezet. 

Inmiddels hebben ze op talloze podia gestaan in binnen- en buitenland en hebben daarnaast aan heel veel mensen de passie voor het zingen doorgegeven in hun zang-coaching. Nu is het tijd om de krachten te bundelen en zo nóg meer mensen aan het zingen te krijgen in hun in 2019 opgerichte bedrijf Koortje.nl.

ONZE MISSIE

Wij willen zoveel mogelijk mensen aan het zingen krijgen!

We zien al jaren dat er iets magisch gebeurt als mensen samen gaan zingen... Er ontstaat een gevoel van verbondenheid, zingen geeft vreugde en energie. Mensen die moe uit hun werk of uit school komen gaan na een uurtje zingen energiek en opgewekt de deur weer uit. En het is zelfs wetenschappelijk bewezen: zingen, en vooral sámen zingen maakt gelukkig.

Het geeft ons ontzettend veel voldoening om hieraan bij te dragen en we geloven oprecht dat samen zingen de wereld een stukje mooier maakt!